Marijn de Vries in vrolijker tijden naast burgemeester Peter Snijders van Zwolle, nadat zij werd benoemd tot fietsburgemeester van de hoofdstad van Overijssel.
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn de Vries in vrolijker tijden naast burgemeester Peter Snijders van Zwolle, nadat zij werd benoemd tot fietsburgemeester van de hoofdstad van Overijssel. © Frans Paalman

Wielrenner Marijn de Vries uit Zwolle na incident met automobiliste: ‘Ze gaf paar ferme tikken en reed weg’

Wielrenner/journalist Marijn de Vries (43) uit Zwolle heeft vanmorgen tijdens een ochtendrit op haar fiets een paar tikken gekregen van een automobiliste. Dat deelde zij via Twitter. Het bericht riep honderden reacties op. 

12 reacties

 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Ik vind wielrenners in een groep ontzettende minder sociale lieden,alleen prima maar in een groepje of groep is het verschrikkelijk,ik weet niet hoe het komt maar het verstand lijkt dan mijlenver weg,ik heb dat niet een keer maar vele malen meegemaakt,ookongelooflijk platvloers en onbeschoft
 • Peter Kwakkel

  4 maanden geleden
  @haklomp volgens mij zegt ze toch duidelijk dat ze in de berm stond, niet midden op de weg? Vind het een beetje lomp om maar meteen van het slechtste uit te gaan, maar dat ben ik.
 • j.e Schipper

  4 maanden geleden
  Vaak denken automobilisten dat ze alleen recht hebben op de weg.Ze mogen best eens wat meer rekening houden met fietsers. Vooral op de wat smallere wegen scheuren ze langs je heen
 • HA Klomp

  4 maanden geleden
  Tsja……..moet je ook maar niet midden op de weg gaan staan. De automobiliste had niet hoeven slaan maar jij kunt best aan de kant. Zoals het hoort, net zoals het hoort dat de automobiliste ruim om je heen moet rijden. Als je haar die mogelijkheid niet geeft…….tsja.
 • Ron D Brandsma

  4 maanden geleden
  Wielrenners zijn de meest verschrikkelijke weggebruikers die ik ken. Tijdens een welbekend festival in Biddinghuizen was het in 2012 bijna 40 graden. Hierdoor gingen grote groepen richting het meer om af te koelen en liepen er dus honderden mensen over de weg. Er kwam een groep van zo'n 10 wielrenners aan die geen centimeter afremden en met volle vaart op de mensenmassa af ging met alle gevolgen van dien. Hoe kun je dit in hemelsnaam goedpraten. Werkelijk niet te begrijpen.