Volledig scherm
Thomas Lam viert de 2-0 tijdens de match PEC Zwolle - Excelsior. © ANP Pro Shots

Wij hebben het belangrijkste regionieuws voor jou op een rijtje gezet

Gemist?Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Geen zorgen! Dit is het belangrijkste nieuws van zaterdag 6 oktober.

Thuiszege PEC - Na drie thuisnederlagen op rij heeft PEC Zwolle de eerste punten in eigen huis veroverd. De ploeg van trainer John van 't Schip was een maatje te groot voor het matig spelende Excelsior (2-0).

Voetballer verongelukt - De verslagenheid bij de voetbalvereniging Bruchterveld is enorm en het verdriet groot na het overlijden van de 20-jarige Roland Strijker, speler van het eerste elftal.

Vuurwerkverbod? - Aan een landelijk vuurwerkverbod durft het kabinet zijn vingers niet te branden. De hete aardappel is nu doorgeschoven naar de gemeenten. Zij krijgen waarschijnlijk de mogelijkheid om vuurwerk te verbieden. Een voor- en tegenstander van het verbod aan het woord. Wat vind jij (enquête)?

Premium verhaal van de dag

'Stint niet verantwoordelijk' - Edwin Renzen heeft sinds het ongeluk in Oss - waarbij vier kinderen in een Stint om het leven kwamen bij een botsing met een trein op een spoorovergang - bijna niet geslapen. Hoe heeft dit kunnen gebeuren, is de vraag die hem ook ’s nachts bezighoudt.