Zanger Rob de Nijs (76) valt van podium in Naaldwijk

VideoZanger Rob de Nijs is dinsdagavond onwel geworden tijdens een optreden in Naaldwijk. Hij viel achterover van het podium. De 76-jarige zanger was mogelijk bevangen door de hitte in de feesttent op het Valstar Wielerspektakel in Naaldwijk. 

Tijdens het lied Banger Hart wankelde hij naar achteren en viel van het podium af. Een arts die aanwezig was, heeft eerste hulp verleend. De Nijs hoefde niet naar het ziekenhuis en is na het incident gewoon naar huis gegaan. De organisatie van het Wielerspektakel laat weten flink geschrokken te zijn. Rob de Nijs reageert zelf vanmorgen op het incident via Twitter. ,,Oei! Het ziet er erger uit dan het is!’’

De zanger denkt ondanks zijn val voorlopig nog niet aan stoppen. ,,Voor mensen die nu zeggen: ‘Die ouwe moet stoppen’, dat gaat (nog) niet gebeuren.’’ Hij bedankt iedereen die hem een hart onder de riem heeft gestoken.

Afgelopen jaar was De Nijs ook al een tijdje uit de running door een val. Na een optreden kwam hij lelijk terecht en brak daarbij onder meer zijn kuitbeen. De zanger moest daarom diverse optredens afzeggen en was enige tijd uit de roulatie.

Volledig scherm
© Videostill AD

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Konijnenparadijs bij Willemsoord stort in door storm: ‘Het was janken, janken en nog eens janken’
    PREMIUM
    video

    Konijnenpa­ra­dijs bij Willems­oord stort in door storm: ‘Het was janken, janken en nog eens janken’

    Met het instorten van de schuur stort ook de wereld van Anniek Overwijk in. De eigenaresse van Stichting Opvang Konijnenparadijs, net buiten Willemsoord op de grens van Friesland en Overijssel, vreest het ergste voor de bijna zeventig konijnen in de schuur. ,,Het was janken, janken en nog eens janken’’, zegt ze, als de brandweer bezig is loshangende dakdelen te verwijderen. Enkele uren later kan Anniek opgelucht ademhalen.