Zo genoot de regio van de geopende terrassen: ‘De gasten waren zó lief’

videoDe terrassen gingen vandaag weer open, tot grote vreugde van veel horecaondernemers. Ook winkeliers keken reikhalzend uit naar deze dag, want een afspraak maken hoeft niet meer. Gevolg: flinke drukte in de binnensteden. Omdat ook de avondklok is afgeschaft, klinkt in de zorg vrees. Want wat doen deze versoepelingen met besmettingscijfers? We hielden vandaag een blog bij met alle bijzonderheden en ontwikkelingen in Oost-Nederland.

4 reacties

 • Willem W

  1 jaar geleden
  We zullen het zien over twee weken.
 • Marianne Klaasen

  1 jaar geleden
  Sowieso bepaalde zeer goedkope winkels verbieden. Beter voor het milieu en daardoor veel minder drukte. De beelden spreken voor zich waar het hier om gaat. In veel winkels is het helemaal niet druk, alleen in het type winkel waar het allergoedkoopste wordt verkocht. Bah. De consequenties hiervan zien we over twee weken vanzelf en dan is alles straks weer dicht. En bedankt dus!
 • jhm hamaker

  1 jaar geleden
  Dom volk
 • J Visser

  1 jaar geleden
  Hoeven al die mensen niet te werken...
 1. Kampioenen in Apeldoorn, Dronten en Ermelo, opluchting bij VVOG en seizoen DVS’33 krijgt fraai slot
  Liveblog

  Kampioenen in Apeldoorn, Dronten en Ermelo, opluchting bij VVOG en seizoen DVS’33 krijgt fraai slot

  Wat een spectaculaire middag beloofde te worden, werd er voor meerdere ploegen eentje om niet snel of nooit meer te vergeten. In de Derde Divisie veroverde DVS’33 de derde periode en het laatste ticket voor de nacompetitie, terwijl VVOG er dankzij een uiterste krachtinspanning in is geslaagd om directe degradatie te ontlopen. Beslissingen in de titelstrijd vielen er natuurlijk ook op deze laatste speeldag. Zo mochten asv Dronten, CSV Apeldoorn en EFC’58 allemaal de champagne ontkurken. En dan werd er in Genemuiden ook nog eens een absolute kraker gespeeld...