Marcel van Veen, eigenaar van Club Barbaars in Kampen, heeft zijn club omgetoverd tot snackbar.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel van Veen, eigenaar van Club Barbaars in Kampen, heeft zijn club omgetoverd tot snackbar. © Foto Freddy Schinkel

Zo zoeken kroegen nieuwe wegen om gasten te trekken. ‘We garanderen dat je naar buiten rolt alsof het 5 uur is’

Vroeg in de kroeg en verduisterende ramen overdag. Nu de horeca eerder dicht moet en minder gasten welkom zijn, moeten ondernemers creatief zijn om overeind te blijven. Het publiek wordt opgeroepen om uren eerder dan gebruikelijk naar de stad te komen. Hebben de nieuwe maatregelen wel zin als de horeca simpelweg de openingstijden vervroegt?

  1. Fikse brand verwoest woning in Raalte
    Play

    Fikse brand verwoest woning in Raalte

  2. Rutte: Als ik vertrek uit politiek, ga ik onderwijs in
    Play

    Rutte: Als ik vertrek uit politiek, ga ik onderwijs in