Maart jongstleden:  Willem-Alexander bezoekt het Isala in Zwolle en spreekt er met artsen over de bestrijding van het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Maart jongstleden: Willem-Alexander bezoekt het Isala in Zwolle en spreekt er met artsen over de bestrijding van het coronavirus.

Zorginstellingen in regio in de startblokken voor coronabonus personeel

De  veelbesproken 1000 euro coronabonus: werkgevers in de zorg kunnen die vanaf vandaag, 1 oktober,  voor hun personeel aanvragen. Sturen regionale zieken- en verzorgingshuizen massaal verzoeken richting Den Haag? Ja, leert een kleine peiling. Isala in Zwolle en het Deventer Ziekenhuis vragen zelfs voor álle zorgmedewerkers een bonus aan, want iedereen heeft bijgesprongen tijdens de coronacrisis. 

  1. KAART | Veel positieve tests in Staphorst en flinke afname in Noord- en Oost-Gelderland
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Veel positieve tests in Staphorst en flinke afname in Noord- en Oost-Gelderland

    Ook in Oost-Nederland daalt het aantal nieuwe coronabesmettingen. Tussen zaterdag- en zondagochtend werden er 243 nieuwe positieve tests gemeld. Een dag eerder waren dat er nog veertig meer. Vooral in de regio Noord- en Oost Gelderland is een flinke afname te zien. Steeds meer gemeenten kleuren grijs op de coronakaart. Staphorst is echter juist een negatieve uitschieter in de regio.