Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Zutphenaar maakt proefritje waar geen eind aan komt: ‘Meneer, die auto had een schade van 3.000 euro!’

KAMPS DOET RECHTRonald Kamps schrijft dagelijks over een rechtszaak uit de regio. Niet alleen over de opgelegde straf, ook over het verhaal erachter. De zaak van vandaag gaat over het verduisteren en stelen van auto’s.

3 reacties

 • Carin de Graaf-de Rijke

  1 jaar geleden
  Misschien een idee als een autohandelaar voortaan naast een kopie van ID ook een kopie van rijbewijs vraagt voordat hij een auto meegeeft voor een proefrit?
 • Ed Noorman

  1 jaar geleden
  Zulke zware aso's moeten keihard aangepakt worden. Ook financieel!!
 • J. Albers

  1 jaar geleden
  Leuk allemaal 60 uur etc. Maar hoe zit het met de gedupeerden. Die worden van boetes en andere strafjes niets wijzer hoor! Het lijkt mij verstandiger om dit soort randdebielen te raken waar het hen pijn doet!! In de portemonnee. En dan niet als boete in die bodemloze staatskas maar naar de mensen die daadwerkelijk de schade hebben. Tot de laatste cent!
 1. Kamper derby eindigt onbeslist, SV Urk verslaat Sportlust met ruime cijfers en tik voor DVS
  Liveblog

  Kamper derby eindigt onbeslist, SV Urk verslaat Sportlust met ruime cijfers en tik voor DVS

  Na een uitstekende entree in de Derde divisie zakte SV Urk ver weg op de ranglijst. Maar in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop toonde de ploeg van Gert-Jan Karsten beterschap. Ook HHC Hardenberg heeft een uitstekende hervatting achter de rug. Dat geldt niet voor DVS’33. De club uit Ermelo verloor op eigen veld van Sparta Nijkerk. Het toetje tussen KHC en Go Ahead Kampen leverde geen winnaar op.
 2. Wacker boekt doelpuntrijke zege, Rohda Raalte sluit geweldig jaar in stijl af en Robur en KCVO stellen teleur
  Liveblog

  Wacker boekt doelpunt­rij­ke zege, Rohda Raalte sluit geweldig jaar in stijl af en Robur en KCVO stellen teleur

  Op overtuigende wijze kampioen worden in de eerste klasse en vervolgens uitstekend meedoen in de vierde divisie. Rohda Raalte won in de laatste reguliere speelronde van de eerste seizoenshelft met 2-0 van De Zouaven en sloot daarmee een geweldig jaar in stijl af. Wacker gaat eveneens met een prettig gevoel de winterstop in, terwijl Kraggenburg en Lemelerveld flink aan de bak moeten in het nieuwe kalenderjaar.