1. ‘Gekkenhuis’ bij NSC, venijn in de staart bij SDVB en veel rode kaarten: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  ‘Gekkenhuis’ bij NSC, venijn in de staart bij SDVB en veel rode kaarten: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  NSC Nijkerk heeft het niet gemakkelijk in de vierde divisie B, maar peurde er zaterdag tegen FC Bilt een 2-3 zege uit. Dat werd eventjes gevierd bij de Nijkerkers. ‘Een gekkenhuis’, beschreef trainer Ruud van de Geest de euforie. Minder vrolijk ging het eraan toe voor Milan van Veldhuizen (Terschuurse Boys), Mehmet Akcan (HVC) en trainer Bert van den Brom (APWC). Zij kregen de rode kaart voorgehouden.
 1. Eemdijk komt met schrik vrij, trainer De Posthoorn scoort hattrick: dit is het overzicht van het voetbal
  PREMIUM
  Voetbal totaal

  Eemdijk komt met schrik vrij, trainer De Posthoorn scoort hattrick: dit is het overzicht van het voetbal

  De sneeuwval van donderdag en vrijdag gooide bij de hervatting van het amateurvoetbal roet in het eten. Veel duels werden afgelast, maar Eemdijk hield nummer 2 DETO wel van de winst af. Bij gebrek aan kwaliteit in zijn selectie trok De Posthoorn-coach Nassir Maachi zijn kicksen nog eens aan. Prompt scoorde hij een hattrick. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 1. Voormalig BMX’er Ruby Huisman uit Hierden ziet harde werken beloond met brons bij sprinttoernooi
  PREMIUM
  baanwielrennen

  Voormalig BMX’er Ruby Huisman uit Hierden ziet harde werken beloond met brons bij sprinttoer­nooi

  Ze baalde zichtbaar na de verloren halve finale, maar een grote glimlach viel even later toch van het gezicht van de Hierdense Ruby Huisman af te lezen. Het derde treetje op het erepodium van het sprinttoernooi voelde voor de voormalig BMX’er als een beloning voor het harde werken. Een teken dat ze op de goede weg is met betrekking tot haar missie, deelname aan de Olympische Spelen van Parijs 2024.