1. Heerde kan het ook zonder doelpuntenmachines Nijmeijer en Calkhoven en blijft koploper
  PREMIUM
  derde klasse

  Heerde kan het ook zonder doelpunten­ma­chi­nes Nijmeijer en Calkhoven en blijft koploper

  Het gaat goed bij Heerde. De promovendus staat bovenaan in 3C en won ondanks de nederlaag bij Zwolsche Boys vorige week de eerste periodetitel. Dit vooral onder aanvoering van doelpuntenmachines Daan Nijmeijer en Dennis Calkhoven met respectievelijk 11 en 9 goals. Vandaag hielden beide heren het kruit echter droog. Toch lukte het Heerde om Hardenberg 85 te verschalken: 2-1.
 1. Ook de tweede Van Beek-telg uit Oene vertrekt voor het golf naar de ‘States’, maar Fleur (17) kiest niet voor de makkelijkste weg
  PREMIUM

  Ook de tweede Van Beek-telg uit Oene vertrekt voor het golf naar de ‘States’, maar Fleur (17) kiest niet voor de makkelijk­ste weg

  Fleur van Beek zag haar oudere zus Noa (19) pakweg een half jaar geleden naar het Amerikaanse Kansas vertrekken om via het collegegolf de volgende stap in haar carrière te zetten. Over een half jaar steekt ze zelf de grote plas over, maar de Jong Oranje-speelster koos met Missouri heel bewust voor een andere bestemming. Nu haar zus vakantie viert in Nederland, doen ze samen hun verhaal.
 1. Na winst in kelderduel mag TKA weer voorzichtig omhoog kijken
  PREMIUM
  Vierde klasse

  Na winst in kelderduel mag TKA weer voorzich­tig omhoog kijken

  Het had niet veel langer moeten duren in het Orderbos. Scheidsrechter Jansen floot het kelderduel tussen TKA en Vaassen tegen de klok van half vijf precies op het juiste moment af. Wanneer hij meer tijd had bijgeteld had de invallende schemering verder voetballen onmogelijk gemaakt. Nu kwam er in elk geval voor de Orderbosclub na de 2-0 zege op de nog altijd puntloze Vaassenaren weer volop licht in de duisternis.