1. Hoogspanning op afscheidstournee clubicoon Flevo Boys na verlies tegen Berkum
  PREMIUM
  vierde divisie

  Hoogspan­ning op afscheids­tour­nee clubicoon Flevo Boys na verlies tegen Berkum

  Bijna veertig jaar ‘clubtrouw’ opeengepakt in de spelerstunnel. Timon Rorije (vijftien jaar Flevo Boys) en Chris van der Meulen (tweeëntwintig jaar Berkum) zijn bezig aan hun afscheidstournee. Voor Rorije zit er na Flevo Boys – Berkum (0-2) nog volop spanning op het afscheid. Zijn club zit in acute degradatienood. Berkum denkt al voorzichtig aan een historische bekerwinst.
  Emmeloord
 2. Lelystad’67 leeft nog, maar de nieuwe voorzitter Oostweegel staat wel voor een flinke uitdaging: ‘Niemand is groter dan de club’
  PREMIUM

  Lelystad’67 leeft nog, maar de nieuwe voorzitter Oostweegel staat wel voor een flinke uitdaging: ‘Niemand is groter dan de club’

  Een doorstart in de vierde klasse, een nieuwe trainer en tientallen jongens die zich al hebben aangemeld om bij het eerste team te komen voetballen. De eerste stappen in de goede richting zijn gezet door Roy Oostweegel, de nieuwe voorzitter van SV Lelystad’67. Maar hij benadrukt dat de voetbalclub nog een hele lange weg te gaan heeft. ,,We zijn dit jaar knock-out geslagen.”
  Lelystad
 1. Zalk moet na nederlaag tegen Reaal Dronten weer naar beneden kijken: ‘Het is te hopen dat de blessures meevallen’
  PREMIUM
  vierde klasse

  Zalk moet na nederlaag tegen Reaal Dronten weer naar beneden kijken: ‘Het is te hopen dat de blessures meevallen’

  Na vier overwinningen op rij is SV Zalk weer eens tegen een nederlaag aangelopen. De wedstrijd tegen Reaal Dronten ging met 1-3 verloren. Omdat de vierde klasse komend seizoen volledig op de schop gaat, moeten de Zalkenaren weer voorzichtig naar onderen kijken. Veel hangt daarbij af van de inzetbaarheid van Gerben Hamer, die vooralsnog overgeleverd is aan de genade van de KNVB.