1. Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwinning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen
  PREMIUM
  update

  Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwin­ning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen

  Het koste de nodige moeite, maar na vijf sets had Apollo 8 de winst binnen tegen Sudosa-Desto. Daarmee verkleinde het de achterstand op koploper Utrecht tot twee punten. In de lagere competities kroonden de mannen van Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 zich tot kampioen, terwijl de vrouwen van Gemini opnieuw een belangrijke stap richting handhaving zetten.
  Borculo
 1. Handbaloverzicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkensluiter
  PREMIUM
  handbal

  Handbal­over­zicht: LHC wint verrassend eenvoudig van Zwolle, Nieuw Heeten met moeite langs hekkenslui­ter

  Terwijl Wijhe’92 de titel pakte in de tweede divisie en Broekland het kampioensfeest in de hoofdklasse moest uitstellen, gebeurde er nog veel meer in handballend Salland. De derby tussen LHC en Zwolle werd opvallend makkelijk gewonnen door de Lemelerveldsen. Nieuw Heeten versloeg met veel moeite hekkensluiter Combinatie’64, maar is nog steeds niet zeker van klassenbehoud.
  Lettele
 1. Volleybal: Apollo 8 deelt flinke tik uit aan Sliedrecht Sport, Dynamo trekt weer aan langste eind in gemeentelijke derby
  PREMIUM

  Volleybal: Apollo 8 deelt flinke tik uit aan Sliedrecht Sport, Dynamo trekt weer aan langste eind in gemeente­lij­ke derby

  Apollo 8 heeft een belangrijke zege geboekt in de kampioenspoule van de eredivisie. In eigen huis waren de Bornse vrouwen met 3-1 te sterk voor regerend landskampioen Sliedrecht Sport. In de lagere competities won Dynamo Tubbergen de gemeentelijke derby tegen Krekkers, was er een zeldzame thuisnederlaag voor Tornado Geesteren en maakte Webton Hengelo geen fout tegen de hekkensluiter.
  Borculo
 1. Volleybal: Apollo 8 knokt zich terug uit geslagen positie in Sneek, Devoko in derby te sterk voor Dynamo
  PREMIUM

  Volleybal: Apollo 8 knokt zich terug uit geslagen positie in Sneek, Devoko in derby te sterk voor Dynamo

  Apollo 8 heeft zich herpakt na de midweekse zeperd tegen Utrecht. Zaterdagavond waren de Bornse vrouwen in de kampioenspoule met 3-2 te sterk voor Sneek. De strijd om de twee tickets voor de play-offs om de landstitel ligt daardoor weer helemaal open. In de lagere competities was er een derbyzege voor Devoko, verloor Gemini het ‘tienpuntenduel’ van Heyendaal en stuntten de mannen van Time Out'75 tegen koploper Set-Up'65.
  Borculo
 1. Handbaloverzicht: Lekkend dak gooit twee keer roet in het eten, SDOL plopt het bier open en Broekland komt met de schrik vrij
  PREMIUM
  Handbal

  Handbal­over­zicht: Lekkend dak gooit twee keer roet in het eten, SDOL plopt het bier open en Broekland komt met de schrik vrij

  Voor zowel Wijhe’92 als Nieuw Heeten stond er een belangrijke wedstrijd op het programma, maar beide ploegen keerden onverrichterzake terug uit Bentelo. SDOL kon wel toeslaan en proostte met een kratje bier op dubbelgoed nieuws. Broekland blijft titelkandidaat nummer één in de hoofdklasse, al moest het dit weekeinde wel uit de tenen komen.
  Lettele
 1. Hoe het zitvolleybal het leven van WSV-trainer Karreman veranderde
  PREMIUM
  volleybal

  Hoe het zitvolley­bal het leven van WS­V-trai­ner Karreman veranderde

  Toen WSV-trainer Peter Karreman (66) aan het begin van deze eeuw nietsvermoedend een clinic zitvolleybal deed, kon hij niet bevroeden dat hij een kleine twintig jaar later bondscoach van de Nederlandse mannen, én zowel de mannen als de vrouwen van Rwanda zou zijn geweest. Met de twee laatstgenoemde Afrikaanse ploegen ging de trainer van de Warnsveldse tweededivisionist zelfs naar de Paralympische Spelen.
  Warnsveld
 2. Zandhappende zandhazen op de ‘verzuurberg’, Gorsselse endurorijder Bokslag mist bij ONK-aftrap de zege
  PREMIUM
  motorsport

  Zandhappen­de zandhazen op de ‘verzuur­berg’, Gorsselse endurorij­der Bokslag mist bij ON­K-af­trap de zege

  Bij de eerste etappe in het Open Nederlands Kampioenschap enduro kregen de motorcrossers liefst vier keer de steile en iconische Zuurberg voor de kiezen. De Gorsselse titelkandidaat Mike Bokslag startte zaterdagochtend uitstekend op de ‘verzuurberg’, maar zijn voorsprong verdampte in de race van dik tweehonderd kilometer vervolgens als sneeuw voor de zon. De Larense meervoudig ONK-winnaar Mark Wassink reed op het karakteristieke circuit niet meer zo hard als voorheen.
  Gorssel, Laren