1. Hoogspanning op afscheidstournee clubicoon Flevo Boys na verlies tegen Berkum
  PREMIUM
  vierde divisie

  Hoogspan­ning op afscheids­tour­nee clubicoon Flevo Boys na verlies tegen Berkum

  Bijna veertig jaar ‘clubtrouw’ opeengepakt in de spelerstunnel. Timon Rorije (vijftien jaar Flevo Boys) en Chris van der Meulen (tweeëntwintig jaar Berkum) zijn bezig aan hun afscheidstournee. Voor Rorije zit er na Flevo Boys – Berkum (0-2) nog volop spanning op het afscheid. Zijn club zit in acute degradatienood. Berkum denkt al voorzichtig aan een historische bekerwinst.
  Emmeloord
 1. Lelystad’67 leeft nog, maar de nieuwe voorzitter Oostweegel staat wel voor een flinke uitdaging: ‘Niemand is groter dan de club’
  PREMIUM

  Lelystad’67 leeft nog, maar de nieuwe voorzitter Oostweegel staat wel voor een flinke uitdaging: ‘Niemand is groter dan de club’

  Een doorstart in de vierde klasse, een nieuwe trainer en tientallen jongens die zich al hebben aangemeld om bij het eerste team te komen voetballen. De eerste stappen in de goede richting zijn gezet door Roy Oostweegel, de nieuwe voorzitter van SV Lelystad’67. Maar hij benadrukt dat de voetbalclub nog een hele lange weg te gaan heeft. ,,We zijn dit jaar knock-out geslagen.”
  Lelystad
 1. Landstede Hammers aast op eerherstel, Genemuiden vecht voor laatste titelkans en halve finales voor SWOL 1894
  programma Zwolle

  Landstede Hammers aast op eerherstel, Genemuiden vecht voor laatste titelkans en halve finales voor SWOL 1894

  Landstede Hammers was er veel aan gelegen met de Basketball Cup aan de haal te gaan, maar de finale tegen Leiden eindigde in een teleurstelling. De Zwollenaren hopen de draad komend weekend weer op te pakken in de Elite Gold. In het amateurvoetbal zijn de ogen gericht op de kraker in de vierde divisie tussen SC Genemuiden en Eemdijk, maar staat ook het belangrijke duel om lijfsbehoud tussen Berkum en d’Olde Veste’54 op het programma.
  Zwolle