Dennis Licht is als ambassadeur van de Midwinter Marathon onder meer verantwoordelijk voor het deelnemersveld.
Volledig scherm
Dennis Licht is als ambassadeur van de Midwinter Marathon onder meer verantwoordelijk voor het deelnemersveld. © Kevin Hagens

Ambassadeur Midwinter Marathon stelt spektakel en spanning boven strikken van die ene topatleet

Als ambassadeur van de Midwinter Marathon, heeft Dennis Licht als belangrijkste taak het promoten van deze wedstrijd en het binnenhalen van een sterk veld met topatleten in Apeldoorn. De eerste grote naam die hij bekend kan maken, is die van Belg Koen van Naert. Hoe gaat de ambassadeur te werk?

 1. Handbaloverzicht: SDOL laat LHC kansloos in derby, Dalfsen wint met Japanse stagiaire op doel
  PREMIUM

  Handbal­over­zicht: SDOL laat LHC kansloos in derby, Dalfsen wint met Japanse stagiaire op doel

  De eerste ontmoeting dit seizoen tussen LHC en SDOL was nog erg spannend. In Lemelerveld won SDOL met slechts één puntje verschil. De return in Luttenberg was minder spectaculair. SDOL troefde LHC op alle fronten af en won met ruime cijfers. Ook Dalfsen boekte een grote overwinning en deed dat met een opvallende tweede keepster in de selectie. De Japanse Aki loopt deze weken stage bij de hoofdklasser.
 2. Bij de Dynamomannen is Erik Van der Schaaf de extra plus in Strikwerda’s ‘jeugdplusteam’
  PREMIUM
  volleybal

  Bij de Dynamoman­nen is Erik Van der Schaaf de extra plus in Strikwerda’s ‘jeugdplus­team’

  Als het spektakelstuk tussen Dynamo en SSS een voorbode vormt voor de naderende play-offs, dan kan de eredivisie volleybal bij de mannen dit seizoen weleens een zinderende ontknoping krijgen. In een ruim twee uur durend gevecht bedwong de regerend kampioen uit Apeldoorn de verrassende koploper uit Barneveld dan wel in vijf sets, de winnende coach Redbad Strikwerda vond het optreden van zijn ploeg nog lang niet goed genoeg.