Mozes Residay.
Volledig scherm
Mozes Residay. © BCIJ

Badmintonners IJsselstad pakken de eerste seizoenszege

De badmintonners van IJsselstad hebben de tweede wedstrijd van het seizoen in de derde divisie gewonnen. In Hengelo werd Elo United 2 met 5-3 aan de kant gezet. 

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Handbal in Salland: Nieuw Heeten wint thriller van SDOL; Voorwaarts, Wijhe’92 en Heeten niet rouwig om wegglippende titelkansen
  Handbal overzicht

  Handbal in Salland: Nieuw Heeten wint thriller van SDOL; Voorwaarts, Wijhe’92 en Heeten niet rouwig om wegglippen­de titelkan­sen

  Tien seconden voor tijd gooide Esmee Hunneman namens Nieuw Heeten het laatste doelpunt van de wedstrijd tegen de touwen. Daarmee besliste ze de derby tegen SDOL in Nieuw Heetens voordeel. Koploper Heeten verloor in diezelfde hoofdklasse A het titelduel tegen DOS en lijkt daardoor naast het kampioenschap te grijpen. Maar net als Wijhe’92 en Voorwaarts in de tweede divisie maalt de ploeg daar niet om.