Klaas Zwaan (l) kon de waterpoloërs van BZC zaterdag thuis niet naar de zege leiden tegen Het Ravijn. De coach van de Borculose club zoekt nu de samenwerking met de streekgenoot uit Nijverdal.
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas Zwaan (l) kon de waterpoloërs van BZC zaterdag thuis niet naar de zege leiden tegen Het Ravijn. De coach van de Borculose club zoekt nu de samenwerking met de streekgenoot uit Nijverdal. © Orangepictures/Ron Jonker

BZC en rivaal Het Ravijn bundelen de krachten

waterpoloBZC, dat vanavond het veelbesproken duel met Polar Bears inhaalt, kampt met een veel te krappe selectie. Door te sparren met Het Ravijn, hoopt de eredivisionist uit Borculo de weg omhoog in te slaan.

De talentenvijver bij BZC is leeg volgens Klaas Zwaan. Daarom schakelt de coach van de Borculose waterpoloclub de hulp in van Het Ravijn. Met steun van de streekgenoot uit Nijverdal als sparringpartner, hoopt de hoofdcoach van BZC de weerbaarheid en prestaties van zijn selectie te versterken. Alsmede de aantrekkingskracht van de Borculose eredivisionist, om zo over vijf jaar weer over een nieuwe lichting waterpolotalenten te kunnen beschikken.