AGOVV-keeper Ceylan Cenik rijdt twee keer per week vanuit Belgie naar Apeldoorn om te trainen en te spelen in de eredivisie van het zaalvoetbal.
Volledig scherm
PREMIUM
AGOVV-keeper Ceylan Cenik rijdt twee keer per week vanuit Belgie naar Apeldoorn om te trainen en te spelen in de eredivisie van het zaalvoetbal. © Kevin Hagens

Ceylan Cenik pendelt tussen België en Apeldoorn voor de rijke ervaringen

ZaalvoetbalDe zaalvoetballers van AGOVV mogen blijven spelen, omdat ze als eredivisionist onder de topsport vallen, en dus kwam keeper Ceylan Cenik afgelopen week derhalve ‘gewoon’ twee keer vanuit België naar Apeldoorn: woensdag om te trainen, vrijdag voor de eredivisiewedstrijd tegen White Stones, die AGOVV met 7-2 wint.

  1. Gaat Zwolse vlogger Bas Tietema voor een nieuwe kans in het profwielrennen?
    PREMIUM

    Gaat Zwolse vlogger Bas Tietema voor een nieuwe kans in het profwiel­ren­nen?

    Nee, er is nog geen nieuws, benadrukt Bas Tietema (26), maar Belgische media gaan uit van een rentree in het profwielrennen. Zwollenaar Tietema, de laatste jaren vooral bekend van zijn Tour de Tietema YouTube-serie, was ooit een groot wielertalent, maar moest stoppen door huidproblemen. Nu lijkt het wielrennen hem weer te hebben gegrepen, want hij traint mee met een Belgisch profteam. Lonkt een nieuwe profcarrière?