Zeno Reuten balt de vuist als trainer van GZC Donk, maar zo veel viel daar niet te juichen voor hem. De Almeloër gaat voor de tweede maal aan de slag bij Schuurman/BZC in Borculo.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeno Reuten balt de vuist als trainer van GZC Donk, maar zo veel viel daar niet te juichen voor hem. De Almeloër gaat voor de tweede maal aan de slag bij Schuurman/BZC in Borculo. © Beeldboot/Gertjan Kooij

Coach Zeno Reuten was bij BZC een prijzenpakker, nu kan hij weer aan de basis beginnen

waterpoloMet Zeno Reuten haalt Schuurman/BZC de succescoach van weleer terug, maar dat is geen garantie voor nieuwe glorie. De Almelose waterpolotrainer begint in Borculo eigenlijk weer helemaal opnieuw.

  1. NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    De Nederlandse kampioenschappen atletiek vinden dit jaar alsnog plaats. De maatregelen rond het coronavirus verhinderden de strijd om de nationale titels die eind juni had moeten plaatsvinden in Den Haag. Nadat de Atletiekunie aanvankelijk had gemeld dit jaar geen heil meer te zien in het vinden van alternatieve data, komt er dankzij de hulp van verenigingen alsnog een aangepast kampioenschap op 29 en 30 augustus op de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht.