In de lagere klassen van het cricket is het scoren van runs lastig, dat merkte CC Zwolle in de derby tegen Salland 2. Aan 57 runs had de ploeg wel genoeg voor de eerste zege van de zomer.
Volledig scherm
PREMIUM
In de lagere klassen van het cricket is het scoren van runs lastig, dat merkte CC Zwolle in de derby tegen Salland 2. Aan 57 runs had de ploeg wel genoeg voor de eerste zege van de zomer. © Pedro Sluiter

Cricketclub Zwolle boekt zowaar de eerste zege na de wederopstanding

CRICKETSlechts 57 runs moeten de cricketers van CC Zwolle produceren om ten koste van Salland 2 de eerste zege van het (korte) seizoen te pakken. Dat lijkt een futiliteit. Maar de Zwollenaren zijn vier jaar niet in competitie geweest en dan is alle begin moeilijk. ,,Slaan en runs maken is het grote probleem’’, weet aanvoerder en secretaris Jawad Bawar.

 1. Jarige Anna van der Breggen uit Zwolle richt zich op winst van klassieker in Luik, maar Waalse Pijl mag ook
  PREMIUM

  Jarige Anna van der Breggen uit Zwolle richt zich op winst van klassieker in Luik, maar Waalse Pijl mag ook

  Na een week van ziekte startte Anna van der Breggen zondag zonder grote verwachtingen bij de Amstel Gold Race. Na de finish in Berg en Terblijt bleven de vraagtekens hangen richting de Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik, de koersen van de komende week. ,,Het lijkt het meest logisch om met ambities richting Luik te kijken, maar je weet het nooit. Ook ik kan niet voorspellen hoe het gaat.”
 1. Bondscoach Sarina Wiegman: 'Deze poule moeten wij doorkomen'
  Play

  Bondscoach Sarina Wiegman: 'Deze poule moeten wij doorkomen'

 2. Chelsea-fans uitzinnig na terugtrekken uit Super League
  Play

  Chel­sea-fans uitzinnig na terugtrek­ken uit Super League