WWNA, hier in de persoon van Axel Hulzebos afgelopen seizoen in actie tegen Groen Wit'62, debuteert zondag in de derde klasse met een derby tegen Robur et Velocitas.
Volledig scherm
WWNA, hier in de persoon van Axel Hulzebos afgelopen seizoen in actie tegen Groen Wit'62, debuteert zondag in de derde klasse met een derby tegen Robur et Velocitas. © Kevin Hagens

De sport start weer volledig op, al blijft de onzekerheid nog wel even

Sportagenda Apeldoorn/VeluweDe afgelopen weken kwam de (amateur)sport al weer voorzichtig op gang, maar dit weekend is het echt weer volle bak sporten in de regio, nu ook voor de amateurvoetballers vanaf de eerste klasse de competitie weer van start gaat.

  1. Fysieke aanslag en corona brengen zijspancrosser Daniël Willemsen op kruispunt in carrière
    PREMIUM

    Fysieke aanslag en corona brengen zijspan­cros­ser Daniël Willemsen op kruispunt in carrière

    Daniël Willemsen staat op een kruispunt in zijn carrière. De coronacrisis, de breuk met bakkenist Kaspars Stupelis en de vorige week binnengehaalde tiende Nederlandse titel in de zijspancross hebben de 45-jarige Lochemer aan het denken gezet. Komt er na dit jaar een einde aan de roemrijke carrière van een van ’s werelds beste motorcrossers ooit of geeft de eerzuchtige Willemsen in 2021 nog één keer vol gas?