Veel verbeten gezichten bij SDC Putten de laatste weken, zoals hier bij Vincent ter Burg. Zaterdag speelt de club een belangrijke degradatiekraker tegen NSC Nijkerk.
Volledig scherm
Veel verbeten gezichten bij SDC Putten de laatste weken, zoals hier bij Vincent ter Burg. Zaterdag speelt de club een belangrijke degradatiekraker tegen NSC Nijkerk. © Pim Velthuizen

De weken van de waarheid komen voor steeds meer clubs dichterbij

Programma Apeldoorn/VeluweLangzaam maar zeker komt na een paar heel drukke maanden met een heel vol programma het eind in zicht van veel competities. In lang niet alle sporten worden ook alle wedstrijden gespeeld, maar in het amateurvoetbal wordt voor het eerst sinds 2019 de competitie gelukkig weer volledig uitgespeeld.

 1. Met Vincent erbij doet Holten zijn naam als ‘zijspandorp’ weer volledig eer aan
  PREMIUM
  zijspancross

  Met Vincent erbij doet Holten zijn naam als ‘zijspan­dorp’ weer volledig eer aan

  Voor Holtenaar Jens Vincent (17) breekt zijn eerste volledige seizoen bij de elite in de zijspancross aan. Dorpsgenoot en collega-bakkenist Dion Rietman hoopt dit seizoen voor het eerst het eindpodium in het wereldkampioenschap te halen. Met twee bakkenisten aan de WK-start in het Spaanse Talavera de la Reina, en er hadden zelfs drie Holtenaren aan de start kunnen staan, doet het ‘zijspandorp’ zijn naam weer volledig eer aan.
  Holten