Dressuuramazone Denise Nekeman reed op de slotdag van het zeer prestigieuze CHIO Aken een persoonlijk record in de kür op muziek.
Volledig scherm
Dressuuramazone Denise Nekeman reed op de slotdag van het zeer prestigieuze CHIO Aken een persoonlijk record in de kür op muziek. © Wilbert Bijzitter

Denise Nekeman uit Hasselt zit op roze wolk na record op CHIO Aken

Haar laatste persoonlijke record in de kür op muziek dateerde alweer van een kleine twee jaar geleden. Dressuuramazone Denise Nekeman uit Hasselt liet op het CHIO in Aken, het Wimbledon van de paardensport, zien dat de rek er met haar op leeftijd rakende Boston (15) nog steeds niet uit is. De combinatie noteerde zondag een zeer hoge score van 79.4 procent.

  1. Als een ‘malle’ tikt Frank Baak codes in tijdens volleybalduels, om Dynamo aan de winst te helpen
    PREMIUM

    Als een ‘malle’ tikt Frank Baak codes in tijdens volleybal­du­els, om Dynamo aan de winst te helpen

    Als een malle tikt hij combinaties van letters en cijfers in een speciaal programma. Tijdens de wedstrijden van het Apeldoornse Dynamo levert Frank Baak de coaches essentiële informatie, waarmee een volleybalduel gewonnen kan worden. Wellicht maakt zijn werk vanavond in Finland het verschil, in de beslissende confrontatie met Sastemala, in de voorronde van de Champions League. ,,Het belangrijkste is dat je vliegensvlug kan typen.”