De hockeyers van Zutphen gingen zondag onderuit tegen Arnhem: 6-4.
Volledig scherm
PREMIUM
De hockeyers van Zutphen gingen zondag onderuit tegen Arnhem: 6-4. © Arjan Gotink

Deventer hockeysters kennen weinig moeite met Ares, chagrijn bij de mannen van Zutphen

De vrouwen van Deventer kenden een makkelijke middag. In de laatste wedstrijd voor de winterstop rekenden de Deventenaren op overtuigende wijze af met Ares: 7-1.

 1. Prachtig affiche in Emmeloord, Unicum wil ambities kracht bijzetten en DOS’46 aast op eerherstel
  programma Zwolle

  Prachtig affiche in Emmeloord, Unicum wil ambities kracht bijzetten en DOS’46 aast op eerherstel

  Zes wedstrijden, zes zeges. De regionale amateurclubs zijn uitstekend van start gegaan in de nacompetitie, wat betekent dat we een spetterend weekeinde kunnen verwachten. De kraker tussen Flevo Boys en asv Dronten steekt er bovenuit, SC Genemuiden kan de volgende ronde al ruiken en Unicum begint aan de jacht op promotie naar de eerste klasse. Ook in het korfbal staan belangrijke duels op het programma.
  Zwolle
 2. Ontknoping van het seizoen: Columbia krijgt er 8 om de oren en degradeert, Havelte ontloopt directe degradatie op één doelpunt en doek valt voor Alcides
  LIVEBLOG

  Ontknoping van het seizoen: Columbia krijgt er 8 om de oren en degradeert, Havelte ontloopt directe degradatie op één doelpunt en doek valt voor Alcides

  Zondag werden de laatste of voorlaatste speelrondes van de competities afgewerkt. Veel ploegen zagen dus hun lot bepaald worden. Zo viel het doek voor Alcides, dat degradeert uit de vierde divisie. Voor Havelte was er beter nieuws, zij ontliepen directe degradatie juist op doelsaldo. Victoria Boys stelde de periodetitel veilig na een klinkende 5-1 zege. Columbia kreeg juist met liefst 8-1 op de broek en daalt af naar de tweede klasse. Lees alles over deze en nog veel meer wedstrijden hieronder rustig terug.