Evie van Kerkvoorde.
Volledig scherm
Evie van Kerkvoorde. © Emiel Muijderman

Deventer volleybalster Van Kerkvoorde gaat naar Eurosped

Hoewel het volleybalseizoen abrupt is afgelopen en de start van de nieuwe competitie onzeker is, heeft de Vroomshoopse eredivisionist Eurosped zich al versterkt met vier nieuwe speelsters. Een van hen is Evie van Kerkvoorde uit Deventer.

De 18-jarige passer/loper uit Deventer komt over van Set-Up’65 in Ootmarsum, ook een eredivisionist. Daarvoor speelde ze bij Avior in haar woonplaats. Diane Rademaker, technisch manager van Eurosped: „Voor Evie was het afgelopen jaar een bepalende rol weggelegd. Ze is een vechter en gaat voorop in de strijd. Een speelster zoals we die in Vroomshoop graag zien.”

  1. Apeldoornse tienkamper Eelco Sintnicolaas wil zich snel weer in het zweet werken in Zweden om nog wel een keer wat te laten zien
    PREMIUM
    VIDEO

    Apeldoorn­se tienkamper Eelco Sintnico­laas wil zich snel weer in het zweet werken in Zweden om nog wel een keer wat te laten zien

    De Apeldoornse tienkamper Eelco Sintnicolaas (33) vertoeft tijdens de coronacrisis in Zweden, vlakbij Stockholm. Daar woont hij samen met zijn vriendin, de Zweedse atlete Elin Westerlund, en bereidde hij zich de laatste maanden voor op wedstrijden met hoop op plaatsing voor de uitgestelde Olympische Spelen. ,,Het vuur brandt nog, ik wil graag wat laten zien.”