Volledig scherm
Foto: Marco Jansen

DVS’33 Ermelo kan slot Stedoco niet ontwrichten

ERMELO – DVS’33 Ermelo kwam ondanks een overwicht in de tweede helft niet langs Stedoco: 0-0.

Het initiatief lag in het eerste kwartier bij Stedoco, dat er kort op zat bij DVS’33. De Ermeloërs hadden daardoor moeite om met veel mensen bij het doel van de bezoekers te komen. De grootste kans was voor Stedoco.

Hakan Tokul stond volledig vrij, maar raakte de bal volledig verkeerd. Stedoco zorgde counterend voor meer gevaar dan de thuisploeg, die in de 41ste minuut pas het eerste schotje tussen de palen liet noteren door Hayri Pinarci. Bij een voorzet trapte Jorran van Santen over de bal en Pinarci voorkwam vervolgens in defensief opzicht schade.

Na rust bracht coach Roeland ten Berge een aanvaller (Frank Heus) voor een verdediger (Rico Wolven). Paul Eppink redde nog bij een grote kans voor de vrijstaande Joran Schreuder, maar daarna trok DVS meer ten aanval. Roemeon kwam Sahbaz aflossen en DVS voerde de druk op. De invaller probeerde het vuurtje aan te wakkeren en schoot vijf minuten na zijn entree net naast.

Stedoco kwam er de tweede helft niet vaak meer uit. Pot bezorgde Heus een grote kans, maar de aanvaller had net teveel tijd nodig. Steinmann pareerde een inzet van Kay Velda en een schot van Van Santen ging naast. DVS haalde na rust echter te weinig uit het vele balbezit.

Derde divisie: DVS’33 Ermelo – Stedoco 0-0 (0-0). Scheidrechter: D’ Onorio. Toeschouwers: 850. DVS’33: Eppink; Epe, Van Santen, Wolven (46. Heus), Camara, De Vries; Pinarci, Velda, Pot (81. Vloedgraven); De Ruiter, Sahbaz (60. Roemeon)