Alterno-speler Marco van Zuidam verschalkt Mats Kruiswijk van Dynamo aan het net. Maikel van Zeist (8) verleent zijn ploegmakker tevergeefs assistentie.
Volledig scherm
Alterno-speler Marco van Zuidam verschalkt Mats Kruiswijk van Dynamo aan het net. Maikel van Zeist (8) verleent zijn ploegmakker tevergeefs assistentie. © Kevin Hagens

Dynamo Apeldoorn wint eerste stadsderby

APELDOORN - Draisma Dynamo gaat de geschiedenisboeken in als winnaar van de allereerste stadsderby op eredivisieniveau met Coolen-Alterno. De volleybalclash van Apeldoorn eindigde zaterdag in een 0-3 overwinning voor de bezoekers, met de setstanden 18-25, 18-25 en 20-25.

  1. NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    De Nederlandse kampioenschappen atletiek vinden dit jaar alsnog plaats. De maatregelen rond het coronavirus verhinderden de strijd om de nationale titels die eind juni had moeten plaatsvinden in Den Haag. Nadat de Atletiekunie aanvankelijk had gemeld dit jaar geen heil meer te zien in het vinden van alternatieve data, komt er dankzij de hulp van verenigingen alsnog een aangepast kampioenschap op 29 en 30 augustus op de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht.