Dynamo - met Jeroen Rauwerdink (r) en Lycurgus gaan elkaar vanaf 18 april bijna dagelijks treffen.
Volledig scherm
Dynamo - met Jeroen Rauwerdink (r) en Lycurgus gaan elkaar vanaf 18 april bijna dagelijks treffen. © Wout van Zoeren

Dynamo en Lycurgus komen elkaar in een week tijd maximaal vier keer tegen, bekerfinale opnieuw vastgesteld

VOLLEYBALDe finaleserie om de landstitel tussen Draisma Dynamo en Lycurgus gaat niet over maximaal vijf wedstrijden, maar over maximaal drie duels. De reeks begint op woensdag 21 april, na de opnieuw vastgestelde bekerfinale.

 1. Landstede Hammers voelt mee met van matchfixing beschuldigd Aris: ‘Een 100 procent waterdicht systeem tegen gokken bestaat niet’
  PREMIUM
  BASKETBAL

  Landstede Hammers voelt mee met van match­fixing beschul­digd Aris: ‘Een 100 procent waterdicht systeem tegen gokken bestaat niet’

  Het is geen slechte 1-aprilgrap, het is ernst. De vaderlandse basketbalwereld staat in brand nu Aris uit Leeuwarden wordt verdacht van matchfixing. Bij vier duels van de Friese ploeg uit het voorjaar van 2019 is schijnbaar gerommeld. Uit onderzoek van de NOS en het Instituut Sportrechtspraak (ISR) is gebleken dat zeker vier spelers hebben samengewerkt met gokkers uit Zuid-Korea om uitslagen te manipuleren. In een van de vier verdachte wedstrijden was Landstede Hammers de tegenstander.
 2. Apeldoornse Aysha, Luna, Floor en Else strijden hard maar hebben EK volleybal met Oranje nog niet binnen
  PREMIUM
  VOLLEYBAL

  Apeldoorn­se Aysha, Luna, Floor en Else strijden hard maar hebben EK volleybal met Oranje nog niet binnen

  Het Nederlands volleybalteam voor meisjes onder de 16 jaar heeft zich niet direct kunnen plaatsen voor het EK in Hongarije en Slowakije. Oranje, met de Apeldoornse speelsters Aysha Meering, Luna Strikwerda, Floor Hogenhout en Else Rogier van Dynamo, verloor zondag de halve finale van het EK-kwalificatietoernooi van België en later die dag de troostfinale tegen Portugal om de derde plek.
 1. Flinke klapper bij Formule E-race in Rome
  Play

  Flinke klapper bij Formule E-race in Rome

 2. Corey Conners slaat hole-in-one
  Play

  Corey Conners slaat ho­le-in-o­ne