AGOVV trapt zaterdag 'gewoon' om 15.00 uur af Batavia'90, maar de meeste duels zijn vervroegd vanwege het duel van Oranje op het WK.
Volledig scherm
AGOVV trapt zaterdag 'gewoon' om 15.00 uur af Batavia'90, maar de meeste duels zijn vervroegd vanwege het duel van Oranje op het WK. © Maarten Sprangh

Een zaterdag vol ‘lunchwedstrijden’ in het amateurvoetbal

Programma Apeldoorn/VeluweEn zo kreeg het WK in Qatar toch ook zijn greep op het amateurvoetbal in Nederland. Omdat Oranje uitgerekend op zaterdagmiddag de achtste finale tegen VS speelt regende het deze week aanpassingen van het aanvangstijdstip. De meeste duels worden nu op zaterdag om 13.00 uur of 13.30 uur gespeeld.

  1. Bij de Dynamomannen is Erik Van der Schaaf de extra plus in Strikwerda’s ‘jeugdplusteam’
    PREMIUM
    volleybal

    Bij de Dynamoman­nen is Erik Van der Schaaf de extra plus in Strikwerda’s ‘jeugdplus­team’

    Als het spektakelstuk tussen Dynamo en SSS een voorbode vormt voor de naderende play-offs, dan kan de eredivisie volleybal bij de mannen dit seizoen weleens een zinderende ontknoping krijgen. In een ruim twee uur durend gevecht bedwong de regerend kampioen uit Apeldoorn de verrassende koploper uit Barneveld dan wel in vijf sets, de winnende coach Redbad Strikwerda vond het optreden van zijn ploeg nog lang niet goed genoeg.