Boris de Vries, coach van Smash'70 applaudisseert voor zijn mannen. De eredivisionist verloor het eerste duel van dit seizoen nipt van het sterke Maashorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Boris de Vries, coach van Smash'70 applaudisseert voor zijn mannen. De eredivisionist verloor het eerste duel van dit seizoen nipt van het sterke Maashorst. © Henri van der Beek

Eerste punt voor mannen AMHC en Ares, nipt verlies voor Smash'70 en De Brug, Korfballers Dindoa winnen met puntje verschil

Overzicht Apeldoorn/VeluweBij het tafeltennis verloren zowel De Brug als Smash'70 zaterdag hun wedstrijd, al was de nederlaag van de ploeg uit Hattem nipt. De korfballers van Unitas en KV Apeldoorn verloren eveneens, al bedroeg het verschil voor beide teams slechts één punt. Bij het waterpolo deden de vrouwen van Nunspeet wat de mannen niet lukte, namelijk winnen van De Walvisch en zowel de hockeymannen van AMHC als van Ares sleepten het eerste punt van het seizoen binnen.

  1. Kwiek laat creativiteit, lef en overtuiging in de kleedkamer achter en komt te kort tegen Handbal Venlo
    PREMIUM
    Handbal eredivisie

    Kwiek laat creativi­teit, lef en overtui­ging in de kleedkamer achter en komt te kort tegen Handbal Venlo

    Met verrassende aanvallen, veel zelfvertrouwen en een sterke dekking had Kwiek in de eerste helft Handbal Venlo volledig bij de strot. De Raalter formatie, middenmoter in de eredivisie, was simpelweg beter dan de ongeslagen koploper en een stunt leek in de maak toen de ploegen bij 19-15 gingen rusten. In de tweede helft vervloog de hoop op een verrassende overwinning echter snel en ging Kwiek alsnog onderuit met 28-34.