Elvira Salet traint in De Scheg onder meer Sebas Diniz (l) en Kai in 't Veld. Beide schaatsers plaatsten zich afgelopen weekend voor de World Cup junioren.
Volledig scherm
PREMIUM
Elvira Salet traint in De Scheg onder meer Sebas Diniz (l) en Kai in 't Veld. Beide schaatsers plaatsten zich afgelopen weekend voor de World Cup junioren. © FOTO HISSINK

Elvira Salet - schaatscoach Oost - heeft na borstkanker lak aan kritiek

Nadat Elvira Salet de strijd tegen borstkanker won, kan niets de coach van Sprintteam Oost nog klein krijgen. Ook niet de kritiek vanuit het wereldje op haar werkwijze. ,,Aan die negatieve mensen heb je niets."

  1. NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    De Nederlandse kampioenschappen atletiek vinden dit jaar alsnog plaats. De maatregelen rond het coronavirus verhinderden de strijd om de nationale titels die eind juni had moeten plaatsvinden in Den Haag. Nadat de Atletiekunie aanvankelijk had gemeld dit jaar geen heil meer te zien in het vinden van alternatieve data, komt er dankzij de hulp van verenigingen alsnog een aangepast kampioenschap op 29 en 30 augustus op de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht.