Volledig scherm
Anno de Kleine. © Arjan Gotink

HCR uit Haarlo met machtsvertoon naar bekerfinale

DRIEBANDENHCR speelt zondagmiddag de derde finale in twee jaar tijd. De Haarlose eredivisionist bereikte door een 8-0 zege op Team Eekhoorn de finale van het bekertoernooi. 

Daarmee krijgt het vijftal driebanders een ultieme kans zich te revancheren voor de verloren bekerfinale van vorig jaar én de kans HCR de eerste prijs op het hoogste niveau te bezorgen. De ploeg uit Haarlo neemt het in de finale op tegen eredivisionist STZ Zundert.

De Belg Eddy Leppens en Nederlander Jelle Pijl stonden allebei geen set af tegen respectievelijk Jack Wijnen (3-0) en Kenny Miatton (3-0). Anno de Kleine verloor zijn eerste set, maar herpakte zich daarna tegen Jerry Hermans (2-1). Dick Jaspers verloor de laatste set van Frans van Kuyk (2-1), maar toen was de winst voor Jaspers al zeker. 

  1. Voorwaarts treft landskampioen en Witkampers debuteert in hoofdklasse
    sportagenda

    Voorwaarts treft landskampi­oen en Witkampers debuteert in hoofdklas­se

    De handbalsters van Voorwaarts nemen het zaterdag in de eredivisie op tegen landskampioen VOC en de gepromoveerde voetballers van Diepenveen treffen zondag bij de rentree in de derde klasse het naburige Helios. En hoe brengen de vrouwen van Witkampers het ervan af bij hun debuut in de hoofdklasse? Zie hieronder wat het komende sportweekend nog meer te bieden heeft, in de regio's Deventer/Salland/Zutphen en de Achterhoek.