Marc Houtzager en Sterrehof's Calimero waren donderdag goud waard voor Prague Lions tijdens de teamfinale van de Champions Tour.
Volledig scherm
Marc Houtzager en Sterrehof's Calimero waren donderdag goud waard voor Prague Lions tijdens de teamfinale van de Champions Tour. © Orange Pictures/Marcel van den Bos

Houtzager voorkomt met spectaculaire ronde eliminatie in Praag

PAARDENSPORTDe opdracht voor Marc Houtzager en Sterrehof’s Calimero was simpel, foutloos en binnen de tijd rijden. De combinatie deed het en bezorgde Prague Lions zodoende een plaats in de halve finale van de teamcompetitie tijdens de finale van de Global Champions Tour in Praag. 

  1. NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    De Nederlandse kampioenschappen atletiek vinden dit jaar alsnog plaats. De maatregelen rond het coronavirus verhinderden de strijd om de nationale titels die eind juni had moeten plaatsvinden in Den Haag. Nadat de Atletiekunie aanvankelijk had gemeld dit jaar geen heil meer te zien in het vinden van alternatieve data, komt er dankzij de hulp van verenigingen alsnog een aangepast kampioenschap op 29 en 30 augustus op de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht.