Jeroen Rauwerdink (rechts) gaat zijn 36ste verjaardag vieren als speler van Dynamo. Onder meer samen met Jeffrey Klok.
Volledig scherm
Jeroen Rauwerdink (rechts) gaat zijn 36ste verjaardag vieren als speler van Dynamo. Onder meer samen met Jeffrey Klok. © Wout van Zoeren

Jeroen Rauwerdink zal Dynamo zeker nog een seizoen bij de hand nemen

VOLLEYBALIn september wordt Jeroen Rauwerdink 36 jaar. Maar van ophouden wil de geroutineerde volleyballer niets weten, hij heeft zijn verbintenis bij Draisma Dynamo met een jaar verlengd.

  1. Door ‘Andorra’ zijn de huilbuien van mountainbikester Anne Terpstra verleden tijd: ,,Ik ben veel liever voor mezelf geworden”
    PREMIUM
    VIDEO & AUDIO

    Door ‘Andorra’ zijn de huilbuien van mountainbi­kes­ter Anne Terpstra verleden tijd: ,,Ik ben veel liever voor mezelf geworden”

    Ze kijkt nog regelmatig naar de enorme foto boven de grote hoekbank. Het beeld van Anne Terpstra (30), voor de tweede keer in haar leven deelnemer aan de Olympische Spelen, die juichend met twee armen de lucht in de finish over gaat en haar overwinning viert in Andorra. Waarmee ze de eerste Nederlandse mountainbikester werd die een wereldbekerwedstrijd won. Een moment dat haar leven heeft veranderd. ,,Ik ben liever voor mezelf geworden.”