Jurgen Streppel stuurt in de Adelaarshorst zijn manschappen van Roda JC aan. De Apeldoorner baalt van de vele besloten oefenwedstrijden in de voorbereiding.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Streppel stuurt in de Adelaarshorst zijn manschappen van Roda JC aan. De Apeldoorner baalt van de vele besloten oefenwedstrijden in de voorbereiding. © Pro Shots / Erik Pasman

Jurgen Streppel baalt van hoeveelheid besloten oefenduels: ‘Het slaat nergens op. Het is belachelijk’

Stomtoevallig was het afgelopen weekend exact 34 jaar geleden dat Roda JC-trainer Jan Reker de destijds 19-jarige Jurgen Streppel meenam naar Kerkrade. Zaterdag keerde het langharige ventje dat destijds namens de amateurs van het Apeldoornse Columbia drie keer scoorde tegen de toenmalige eredivisiesubtopper als oefenmeester van diezelfde Limburgers terug in vertrouwde omgeving. Al gebeurde dat niet op de plek die oorspronkelijk gepland was.

  1. Brengt tweede plaats in GP Ommen Rouveense Houtzager-Kayser haar naar eerste WK ooit?
    PREMIUM
    paardensport

    Brengt tweede plaats in GP Ommen Rouveense Houtzager-Kay­ser haar naar eerste WK ooit?

    Met haar zeer talentvolle High Five was de Rouveense Julia Houtzager-Kayser één van de grote favorieten voor de eindzege op het CSI Ommen. De in topvorm verkerende combinatie maakte die status volledig waar, en reed dankzij twee snelle foutloze omlopen naar de tweede plaats in de internationale driesterren GP. Zo kwam het allereerste WK voor de voor Oostenrijk uitkomende amazone heel dichtbij.