Zijspanlegende Daniël Willemsen is nog altijd immens populair.
Volledig scherm
PREMIUM
Zijspanlegende Daniël Willemsen is nog altijd immens populair. © Motorcross Nederlands Kampioenschap

‘Kannibaal’ Daniël Willemsen werd geboren met de motor in de hand: ‘Hij kan echt niet zonder’

Journalist Monique Rademaker (45) schreef een boek over de Lochemse tienvoudig wereldkampioen zijspancross Daniël Willemsen, getiteld De Kannibaal. Verwijzend naar zijn bijnaam op de baan.

 1. SC Genemuiden, Steenwijk én Ens promoveren, doek valt voor csv Apeldoorn en Hierden schakelt Unicum uit

  SC Genemuiden, Steenwijk én Ens promoveren, doek valt voor csv Apeldoorn en Hierden schakelt Unicum uit

  Derde in de competitie, een nederlaag in de bekerfinale... Het seizoen van SC Genemuiden leek lang een teleurstelling te worden, maar het elftal van coach René van der Weij richtte zich op in de nacompetitie en speelt na de zomer in de derde divisie. Csv Apeldoorn degradeert daarentegen naar de eerste klasse, waarin ook asv Dronten na de zomer weer zal aantreden. Hierden knikkerde Unicum uit de nacompetitie.
 2. SC Genemuiden moet nog één keer vlammen, asv Dronten én Unicum spelen halve finale en titelkraker in korfbalcompetitie
  programma Zwolle

  SC Genemuiden moet nog één keer vlammen, asv Dronten én Unicum spelen halve finale en titelkra­ker in korfbalcom­pe­ti­tie

  Vorig jaar redde SC Genemuiden het net niet, nu staat de nummer drie van de vierde divisie B in het afgelopen seizoen er uitstekend voor om na de zomer op een hoger niveau te acteren. Asv Dronten wil in de race blijven voor promotie naar de vierde divisie, terwijl Unicum een goede bekende treft. In het korfbal kan Wit-Blauw in een onderling gevecht met Sparta Zwolle de titel grijpen.
  Zwolle