Ook na de vrijwillige degradatie uit de eredivisie blijft routinier Robert Beskers BZC trouw. Hij sleutelt in zijn vrije tijd aan oude motoren.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook na de vrijwillige degradatie uit de eredivisie blijft routinier Robert Beskers BZC trouw. Hij sleutelt in zijn vrije tijd aan oude motoren. © Theo Kock

Keeper wijdt zich na toptijd bij BZC Borculo aan andere doelen: ‘Leren relativeren na geboorte van zoontje’

waterpoloHet besluit van BZC om uit de eredivisie te stappen betekent een eind aan vijftien jaar waterpolo op het hoogste niveau voor oud-doelman Robert Beskers (31). Zijn carrière draagt een vreemde tegenstelling in zich: hoe slechter het met BZC gaat, des te beter wordt het spel van de voormalig international.

  1. The Rams is hard op weg het verleden af te schudden, maar zover is het nog niet
    PREMIUM
    Rugby

    The Rams is hard op weg het verleden af te schudden, maar zover is het nog niet

    Toen de carrière van international Wesley Mulder (44) erop zat, kon hij niet terug naar zijn club The Rams. De Apeldoornse club was namelijk ten dode opgeschreven. Dus trok Mulder, en velen met hem, naar het Deventer Pickwick Players. The Rams herrees vervolgens uit de as en zo kon het dat hij dik tien jaar later uitgerekend in de streekderby tegen The Pickwick Players debuteerde als hoofdtrainer.