Volledig scherm
© DG

Krijns met CSV Apeldoorn in goede vorm

APELDOORN - Sander Krijns scoorde een belangrijk doelpunt voor CSV Apeldoorn tegen Staphorst. Met een man meer hadden de Apeldoorners de wedstrijd eventueel nog kunnen winnen, maar de spits was tevreden met een punt (1-1) in de traditioneel lastige uitwedstrijd op Staphorst.

Krijns is bezig aan zijn tweede jaar bij CSV Apeldoorn en is net als het team, dat derde staat in de hoofdklasse B, goed op dreef dit seizoen. De inwoner van Deventer (25) is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Apeldoornse hoofdklasser. Aanvankelijk zou hij terug gaan naar Helios in zijn woonplaats, aangezien Krijns van plan was om in oktober naar Argentinië te reizen, waar zijn vriendin al is.

Trainer Peter Boeve haalde hem echter over te blijven, om in elk geval een half seizoen mee te kunnen doen. De reis staat nu gepland voor januari, waardoor Krijns even goed een aantal wedstrijden zal moeten missen.

Ouanis Akachar trof twee keer doel namens Hierden tegen Scherpenzeel (1-4 winst) en in dat duel was ook Brian Klaassen trefzeker.

Topscorers per 13 november:

1. Jeremy de Graaf (VVOG, 3e divisie) 13

2. Moreno Schoenmakers (WSV, 2J) 7

3. Richard van Schooten (CSV Apeldoorn, Hoofdklasse B) 7

4. Maurice de Ruiter (DVS’33 Ermelo, derde divisie) 7

5. Ouanis Akachar (Hierden, 2G) 6 (+2)

6. Yuri Brentjens (AGOVV, 2G) 5

7. Sven Harmsen (Robur, 2J) 5

8. Sander Krijns (CSV Apeldoorn, HKB) 5 (+1)

9. Brian Klaassen (Hierden, 2G) 5 (+1)