De hoofdmacht van Kwiek, hier juichend in het duel in de eerste divisie tegen Fortissimo, bekert verder na de zege van dinsdagavond op de jeugd van de Raalter handbalvereniging.
Volledig scherm
De hoofdmacht van Kwiek, hier juichend in het duel in de eerste divisie tegen Fortissimo, bekert verder na de zege van dinsdagavond op de jeugd van de Raalter handbalvereniging. © Kristian Giesen

Kwiek wint Raalter bekeronderonsje, Wijhe uitgeschakeld

De hoofdmacht van Kwiek heeft, zoals verwacht, de derde ronde van het bekertoernooi bereikt. De koploper van de eerste divisie won dinsdagavond van de eigen A-jeugd met 24-45. Wijhe werd door competitiegenoot Pacelli met 27-22 uitgeschakeld.

  1. Aarnink terug na enge ooginfectie: ‘Ik was zelfs even blind’
    PREMIUM

    Aarnink terug na enge ooginfec­tie: ‘Ik was zelfs even blind’

    Na het overtuigende kampioenschap in de hoofdklasse mocht de handbalploeg van Lettele zaterdag laten zien wat het waard is in de tweede divisie. Tegenstander Wijhe vormde een mooie eerste krachtmeting voor de ploeg van trainer Ron Stege. Lettele slaagde deels voor de vuurproef en pakte met 27-27 het eerste punt van het seizoen. Hoekspeelster Narelle Aarnink kon na een half jaar afwezigheid eindelijk weer haar steentje bijdragen.