Kayel Locke vervulde een prominente rol bij Landstede Basketbal in de eerste wedstrijd van de play-offs.
Volledig scherm
Kayel Locke vervulde een prominente rol bij Landstede Basketbal in de eerste wedstrijd van de play-offs. © Frans Paalman

Landstede laat zich bij start van play-offs niet verrassen door Aris

BASKETBALLandstede Basketbal is met een overwinning begonnen aan de play-offs. Een zwak tweede kwart tegen Aris leidde dinsdag in Zwolle niet tot gezichtsverlies (92-70).

 1. Met rentree Bastiaan kan DOS Kampen eindelijk weer eens juichen: ‘Daar waren we wel aan toe’
  PREMIUM
  korfbal

  Met rentree Bastiaan kan DOS Kampen eindelijk weer eens juichen: ‘Daar waren we wel aan toe’

  De korfballers van DOS Kampen waren het winnen volledig verleerd, ze speelden 29 wedstrijden zonder zege. Dit seizoen gloort er, mede door de rentree van Matthijs Bastiaan, weer licht aan het eind van de tunnel. Na een uitstapje van twee seizoenen bij Sparta gooit Bastiaan de ballen weer net zo makkelijk als voorheen binnen. Mede dankzij zijn zes treffers werd zaterdag KIOS op de knieën gedwongen (17-14) en is de droogte eindelijk voorbij.
 2. AGOVV Futsal ziet coach Assa vertrekken na nederlaag tegen landskampioen
  PREMIUM
  zaalvoetbal

  AGOVV Futsal ziet coach Assa vertrekken na nederlaag tegen landskampi­oen

  Verliezen van landskampioen Hovocubo is geen schande. Dat overkomt de meeste ploegen in de eredivisie zaalvoetbal. Hoe AGOVV Futsal het verlies van Yassine Assa gaat opvangen lijkt vooralsnog een groter punt van zorg. De coach houdt het al na drie competitieduels voor gezien bij de Apeldoornse club. De Zwollenaar vertrekt naar Saoedi-Arabië om techniektrainer te worden bij Ittihad FC uit Djedda.