Volledig scherm
Kevin Bleeker is via Landstede Basketbal teruggekeerd in het Nederlands team. © Frans Paalman

Landstede levert Bleeker en Kherazzi aan Oranje

BASKETBALDe kampioen levert internationals. En zo gaat het ook bij Landstede Basketbal. Namens de kersverse titelhouder zijn Kevin Bleeker en nieuweling Mohamed Kherazzi geselecteerd voor Oranje, dat op 21 augustus een oefenduel speelt tegen Polen.

Nederland begint in februari 2020 met de nieuwe bondscoach Maurizio Buscaglia aan de kwalificatiewedstrijden voor het EK van 2021.  Kherazzi, die maandag werd overgenomen van Leiden, is een vaste waarde in Oranje. Bleeker speelde zijn eerste interlands in 2014, maar werd daarna lange tijd geplaagd door blessures. In de finale van de play-offs tegen Donar was de lange man een van de uitblinkers van Landstede Basketbal.

Door de interland mist het tweetal de eerste trainingen van Landstede Basketbal. De kampioen begint aanstaande maandag aan de voorbereiding.

  1. Ambassadeur Dennis Licht meer dan trots op bezetting van de Acht van Apeldoorn

    Ambassa­deur Dennis Licht meer dan trots op bezetting van de Acht van Apeldoorn

    De Acht van Apeldoorn heeft komende zondag het sterkste deelnemersveld ooit. ,,We zijn erg content met de lopers die we mogen ontvangen zondag. Het zal heel spannend worden met hele snelle tijden”, aldus ambassadeur Dennis Licht. Hij is vooral trots op de deelname van kersvers Nederlands recordhouder op de 10 kilometer, Richard Douma. ,,Vanochtend kreeg ik het verlossende telefoontje. Ik ben erg blij.”