Lisanne de Krosse passt de bal in de eerste competitiewedstrijd van Draisma Dynamo tegen Team22. De Apeldoornse volleybalsters verloren met 0-3.
Volledig scherm
PREMIUM
Lisanne de Krosse passt de bal in de eerste competitiewedstrijd van Draisma Dynamo tegen Team22. De Apeldoornse volleybalsters verloren met 0-3. © Wout van Zoeren

Lisanne de Krosse moet bij eredivisieherintreder Dynamo voor de broodnodige ervaring zorgen

eredivisie volleybalMiddenspeelster Lisanne de Krosse keerde zondagmiddag met de volleybalsters van Draisma Dynamo terug in de eredivisie. Tegen het door Avital Selinger getrainde Team22, met internationals als Myrthe Schoot en Elles Dambrink in de gelederen, kwamen de Apeldoornse vrouwen er echter nauwelijks aan te pas (0-3). Van een droomdebuut was dan ook geen sprake.

 1. Korfballers Sparta slepen eerste punt in hoofdklasse binnen, KIOS overklast Juventa volledig
  PREMIUM
  korfbal zwolle

  Korfbal­lers Sparta slepen eerste punt in hoofdklas­se binnen, KIOS overklast Juventa volledig

  De korfballers van Sparta hebben in de tweede ronde van de Hoofdklasse verdienstelijk een punt weggekaapt bij Mid Fryslân. Dankzij Kaj Raterman werd het vlak voor tijd 24-24. Voor de overige clubs was het de openingswedstrijd van het zaalseizoen. KIOS overtuigde met 32-22 tegen Juventa en ook Rood-Wit tikte meteen de dertig goals aan. Bij Reehorst werd het na een stroeve start 26-30.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  6

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?