Volledig scherm
Jan Majoor is komend seizoen trainer bij Dalfsen, dat een doorstart maakt in de eredivisie. © Reinier van Willigen

Majoor nieuwe trainer bij Dalfsen

HANDBALJan Majoor wordt de nieuwe trainer van SV Dalfsen. De Twentse coach was al lange tijd in beeld om de trainer te worden, maar wilde eerst afwachten hoe de selectie van de ploeg eruit gaat zien.

Inmiddels is er meer duidelijkheid over de mogelijkheden van SV Dalfsen en heeft Majoor ja gezegd tegen de club, die na het stoppen van de Stichting Tophandbal Dalfsen een compleet nieuwe selectie moet samenstellen. ,,Wat ik bij de eerste selectietraining heb gezien, geeft mij het vertrouwen dat er een mooi nieuw team te bouwen is”, stelt Majoor.

,,Ik heb erg veel zin om bij Dalfsen aan de slag te gaan. Een aantal speelsters uit de huidige selectie blijft en een aantal nieuwe spelers heeft zich inmiddels verbonden aan de club”, weet Majoor, die in februari opstapte bij Kwiek Raalte.

Donderdag (19.00 uur) is de laatste selectietraining, waarvoor spelers die de ambitie hebben om in de eredivisie te spelen zich kunnen aanmelden. In de dagen daarna zal de club bekendmaken hoe de selectie er precies uit gaat zien.

Het bestuur van SV Dalfsen heeft de randvoorwaarden voor het komende seizoen behoorlijk ingevuld. De vervoersponsor blijft aan, de fysiotherapie is geregeld. Het nieuwe teams gaat acht uur per week trainen in de hal.