Caya van Cooten smasht voor Dynamo. De Apeldoornse vrouwen presteren verrassend sterk in de eredivisie en wonnen opnieuw, nu van Sudosa-Desto.
Volledig scherm
PREMIUM
Caya van Cooten smasht voor Dynamo. De Apeldoornse vrouwen presteren verrassend sterk in de eredivisie en wonnen opnieuw, nu van Sudosa-Desto. © Wout van Zoeren

Mannen Dynamo lijden zeldzame eredivisienederlaag, Unitas gaat onderuit bij debuut in Korfbal League

Overzicht Apeldoorn/VeluweEr werd weer volop gesport op de regionale velden en in de zalen. Kijk hieronder voor de uitslagen en verslagen van alle duels in de regio Apeldoorn en Veluwe. Het overzicht wordt regelmatig aangevuld.

 1. Omgekeerde wereld bij BZC: de trainer in het water en de sterkhouder op de kant
  PREMIUM
  waterpolo

  Omgekeerde wereld bij BZC: de trainer in het water en de sterkhou­der op de kant

  Toen BZC-trainer Youri Roolvink drie jaar geleden bij een tennistoernooitje met vrienden in elkaar zakte door toedoen van een hartaanval, was sterkhouder en goede vriend Jeroen Hogeboom daarbij. Blessureleed bij Hogeboom zorgde er tegen Den Haag (16-12) voor dat de vrienden zaterdagavond van positie wisselden, waardoor de trainer zag wat hij het liefste zag, een winstpartij met Roolvink ín het water.
 2. SWOL 1894 breekt met trainer Chris Visser van waterpolosters, mannencoach vertrekt na dit seizoen
  PREMIUM
  waterpolo

  SWOL 1894 breekt met trainer Chris Visser van waterpolo­sters, mannen­coach vertrekt na dit seizoen

  Het is onrustig bij SWOL 1894, waar de Zwolse waterpolosters met onmiddellijke ingang de samenwerking met Chris Visser hebben opgezegd. Hans van Zeeland heeft zijn vertrek bij de mannen aangekondigd, waardoor beide vlaggenschepen aan het einde van dit seizoen stuurloos zijn. ,,Aan ons om dat probleem op te lossen”, meldt Bart Doornwaard, voorzitter van de waterpolocommissie.