Christelle Zola is Nederlands kampioen dynamic tennis. ,,Ik raakte altijd in paniek als ik in een partij achterstond. Ik moest op het NK aan mezelf bewijzen dat ik die fase ontgroeid was."
Volledig scherm
PREMIUM
Christelle Zola is Nederlands kampioen dynamic tennis. ,,Ik raakte altijd in paniek als ik in een partij achterstond. Ik moest op het NK aan mezelf bewijzen dat ik die fase ontgroeid was." © Kevin Hagens

Mannen maken Zola nog sterker

DYNAMIC TENNISHet 'oude' Dutch tennis maakte plaats voor het snelle dynamic tennis, dat een jong publiek trekt. De Apeldoornse Christelle Zola mag zich sinds kort Nederlands kampioen enkelspel noemen.

  1. NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    NK atletiek alsnog eind augustus in Utrecht

    De Nederlandse kampioenschappen atletiek vinden dit jaar alsnog plaats. De maatregelen rond het coronavirus verhinderden de strijd om de nationale titels die eind juni had moeten plaatsvinden in Den Haag. Nadat de Atletiekunie aanvankelijk had gemeld dit jaar geen heil meer te zien in het vinden van alternatieve data, komt er dankzij de hulp van verenigingen alsnog een aangepast kampioenschap op 29 en 30 augustus op de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht.