Christelle Zola is Nederlands kampioen dynamic tennis. ,,Ik raakte altijd in paniek als ik in een partij achterstond. Ik moest op het NK aan mezelf bewijzen dat ik die fase ontgroeid was."
Volledig scherm
PREMIUM
Christelle Zola is Nederlands kampioen dynamic tennis. ,,Ik raakte altijd in paniek als ik in een partij achterstond. Ik moest op het NK aan mezelf bewijzen dat ik die fase ontgroeid was." © Kevin Hagens

Mannen maken Zola nog sterker

DYNAMIC TENNISHet 'oude' Dutch tennis maakte plaats voor het snelle dynamic tennis, dat een jong publiek trekt. De Apeldoornse Christelle Zola mag zich sinds kort Nederlands kampioen enkelspel noemen.

  1. Waterpoloër Gbadamassi kiest na vertrek bij BZC voor Hongaarse topclub
    PREMIUM
    waterpolo

    Waterpo­loër Gbadamassi kiest na vertrek bij BZC voor Hongaarse topclub

    Dat international Bilal Gbadamassi (23) na één jaar alweer zou vertrekken bij BZC, stond vast. Het jeugdproduct keerde afgelopen zomer na twee jaar terug in Borculo, nadat hij zijn contract liet verscheuren bij de in financiële problemen geraakte Servische topclub Partizan Belgrado. Een jaar later kiest hij wederom voor Oost-Europa. Bij de Hongaarse regerend kampioen Szolnoki Vizilabda tekende hij een contract voor een jaar.