Coach Eric Eisink en De Bevers blijven door de aangepaste reglementen van de volleybalbond behouden voor de eerste divisie.
Volledig scherm
Coach Eric Eisink en De Bevers blijven door de aangepaste reglementen van de volleybalbond behouden voor de eerste divisie. © Arjan Gotink

Mannen van EVV naar de topdivisie, vrouwen SVI en CSV degraderen

VOLLEYBALDe regionale volleybalteams weten waar zij aan toe zijn. De eindstand van het seizoen 2019/2020 wordt door de Nevobo bepaald op basis van het wedstrijdquotiënt: het aantal punten gedeeld door het aantal gespeelde wedstrijden.

  1. Sportagenda Zwolle: druk programma topamateurs, beslissende fase korfbal en worden d’Olde Veste en asv Dronten kampioen?
    Sportagenda Zwolle

    Sportagen­da Zwolle: druk programma topama­teurs, beslissen­de fase korfbal en worden d’Olde Veste en asv Dronten kampioen?

    Er wachten drukke sportdagen, want rond het weekeinde van Hemelvaart worden veel wedstrijden afgewerkt. Neem bijvoorbeeld de topamateurs in het voetbal, die bijna allemaal twee keer in actie komen. Daarnaast naderen de veldcompetities in het korfbal de beslissende fases en wacht er voor eersteklasser d’Olde Veste en tweedeklasser asv Dronten misschien wel een feestje.