Volledig scherm
Lars-Olav Massa, de nieuwe coach van Alterno. © Alterno

Massa nieuwe trainer bij Alterno-mannen

Volleybalvereniging Alterno heeft een opvolger gevonden voor de in juli vertrokken Paul ten Broeke. Dat wordt Lars Olav Massa.

Massa (51) wordt verantwoordelijk voor het eerste herenteam dat, na vrijwillige terugtrekking uit de eerste divisie, komend seizoen zal uitkomen in de derde divisie. 

De in Apeldoorn woonachtige Massa, in het dagelijks leven docent bewegingsonderwijs op het Christelijk Lyceum, was in het verleden actief als speler en oefenmeester bij het Barneveldse SSS.

  1. Een panty met ijsblokjes in je nek, drinken, smeren en weer drinken..... Zes tips van specialisten als je toch wilt sporten in de hitte

    Een panty met ijsblokjes in je nek, drinken, smeren en weer drinken..... Zes tips van specialis­ten als je toch wilt sporten in de hitte

    Het is dik boven de dertig graden, maar je hebt je voorgenomen toch te sporten. Want jouw voorbereiding op die grote wedstrijd mag geen vertraging oplopen, of je bent net begonnen met opbouwen van de conditie en je wilt niet nu al opgeven. Tenminste, zo voelt het. Zomaar wat mogelijke redenen om toch inspanning te gaan leveren in de hitte die deze dagen ons lans teistert. Maar is sporten wel verstandig in deze omstandigheden en als je dan toch besluit die hardloopschoenen aan te doen, wat moet je dan doen om je lichaam te beschermen?