Fleur van Beek (rechts) volgt haar oudere zus Noa (links) over een half jaar naar de VS, maar koos met Missouri bewust voor een andere bestemming.
Volledig scherm
PREMIUM
Fleur van Beek (rechts) volgt haar oudere zus Noa (links) over een half jaar naar de VS, maar koos met Missouri bewust voor een andere bestemming. © Pim Velthuizen

Ook de tweede Van Beek-telg uit Oene vertrekt voor het golf naar de ‘States’, maar Fleur (17) kiest niet voor de makkelijkste weg

Fleur van Beek zag haar oudere zus Noa (19) pakweg een half jaar geleden naar het Amerikaanse Kansas vertrekken om via het collegegolf de volgende stap in haar carrière te zetten. Over een half jaar steekt ze zelf de grote plas over, maar de Jong Oranje-speelster koos met Missouri heel bewust voor een andere bestemming. Nu haar zus vakantie viert in Nederland, doen ze samen hun verhaal.

 1. Afzwaaiende Ilse Bouman ziet Nieuw Heeten verliezen in derby
  PREMIUM
  Handbal

  Afzwaaien­de Ilse Bouman ziet Nieuw Heeten verliezen in derby

  Het had een leuk gezellig feestje voor Ilse Bouman moeten worden bij de handbalsters van Nieuw Heeten. Maar het liep zaterdagavond allemaal anders. Anderhalve minuut voor tijd klapte Linsey Hazelhekke vol op haar rug en bleef kermend van de pijn liggen. Haar verplaatsen was niet verantwoord, waarop de arbiter de partij affloot. Dat Heeten de pot soeverein met 21-30 won, was plotsklaps niet belangrijk meer.
 2. Het succesverhaal van Dalfsenaar Pim Mulder kreeg met zijn debuut bij Jumping Amsterdam eindelijk een vervolg
  PREMIUM
  paardensport

  Het succesver­haal van Dalfsenaar Pim Mulder kreeg met zijn debuut bij Jumping Amsterdam eindelijk een vervolg

  Omdat hij nog nooit een parcours van dergelijk niveau had gesprongen, maakte de winst van de Grote Prijs van Ommen in 2018 van Dalfsenaar Pim Mulder in één klap een held. Het succes hield echter ook in dat zijn winnende troef Djoost Again werd verkocht. Mede dankzij twee Lemelerveldse fokkers kreeg zijn succesverhaal na een kleine vijf jaar eindelijk een vervolg, met zijn debuut bij Jumping Amsterdam.