Barry Weijers won beide potten tegen Salamanders.
Volledig scherm
Barry Weijers won beide potten tegen Salamanders. © Pedro Sluiter Foto

Plek drie voor Smash’70 na winst tegen Salamanders

TafeltennisDe tafeltennissers van Smash’70 hebben ook de derde wedstrijd na de winterstop gewonnen. In de eigen sporthal aan de Eierdijk was de ploeg van coach Gerben Last veel te sterk voor Salamanders: 6-0.

De Hattemer formatie maakte net als vorige week tegen Tempo Team (6-0) een prima indruk. Good-old Barry Wijers (37) bewees zijn waarde door in de eerste partij de linkshandige Emanuel Martins Ferreira terug te wijzen: 3-1. In recordtempo zetten vervolgens Martijn de Vries en Koen Hageraats hun tegenstanders (Bastien Dupont en Casper ter Lüün) zonder setverlies aan de kant: 3-0.

In zijn tweede partij had Wijers het aanvankelijk lastig met de Fransman Dupont, die de eerste set won. Wijers herstelde zich echter knap en won opnieuw met 3-1. Routinier De Vries en de van een hamstringblessure herstelde Hageraats vervolmaakten de perfecte score voor Smash’70, dat over Scylla heen naar de derde plaats in de eredivisie is gewipt. Met nog vijf wedstrijden te gaan kunnen de play-offs de regerend landskampioen bijna niet meer ontgaan.

Mannen, eredivisie: Smash'70 - Salamanders 6-0. Scores: Barry Wijers 2, Martijn de Vries 2, Koen Hageraats 2.