Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock / Getty Images

Reflex loot eredivisionist

ZWOLLE / KAMPEN - Reflex speelt in de achtste finale van het nationale bekertoernooi een thuiswedstrijd tegen Vallei Volleybal Prins. Het duel staat voor zaterdag 26 november op het programma.

De Kampenaren zijn de enig overgebleven ploeg uit de eerste divisie in het toernooi. De nummer vier van de eerste divisie A is daardoor verzekerd van een thuiswedstrijd. Reflex zit in de zwaarste helft van het schema, samen met landskampioen Lycurgus en Dynamo.

Coniche/Topvolleybal Zwolle gaat voor de bekerwedstrijd op bezoek bij Alterno. Beide teams staan in de lagere regionen van de eredivisie.

Bij de vrouwen heeft Regio Zwolle Volleybal het niet getroffen bij de loting. De formatie van coach Redbad Strikwerda gaat op bezoek bij Set Up’65 in Ootmarsum, waar de competitiewedstrijd eerder dit seizoen werd verloren (3-1). In het vrouwentoernooi is de bovenste helft van het schema loodzwaar. Naast Set Up’65 en Regio Zwolle vechten ook Sliedrecht Sport, Flamingo’s en Eurosped in dat deel van het speelschema om een plaats in de bekerfinale.