Wout-Jan van der Schans (hier op archief), sprong met zijn tophengst Bombay naar de derde plaats in de GP van Opglabbeek.
Volledig scherm
Wout-Jan van der Schans (hier op archief), sprong met zijn tophengst Bombay naar de derde plaats in de GP van Opglabbeek. © Marina Popova

Routinier Van der Schans derde in GP Opglabbeek, tijdfout nekt imponerende Houtzager-Kayser in GP Bratislava

Springruiter Wout-Jan van der Schans sprong met zijn tophengst AS Bombay naar de derde plaats in de driesterren Grote Prijs van het Belgische Opglabbeek. Het was voor de Nijkerkse routinier (61) met de elfjarige Bombay het eerste vette resultaat van het jaar. De derde plaats leverde bijna 7700 euro aan prijzengeld op.

  1. Unitas maakt van kampioenswedstrijd een feestje voor eigen publiek
    PREMIUM
    korfbaloverzicht

    Unitas maakt van kampioens­wed­strijd een feestje voor eigen publiek

    In de korfbalcompetitie stonden de laatste competitiewedstrijden op het programma. Unitas pakte in de overgangsklasse C de titel. Velocitas bleek een probleemloze horde op weg naar promotie voor de ploeg uit Harderwijk. Voor KV Apeldoorn is het overigens toch klaar. Die ploeg hoeft woensdag niet op herhaling om de onlangs gestaakte wedstrijd tegen VIKO over te spelen, omdat die wedstrijd er voor beide ploegen niet meer toe doet.