Volledig scherm
Judoka Roy Koffijberg. © ANP

Roy geniet nog even van de zon, Elin is blij met Eelco

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Elin Westerlund, de Zweedse hordeloopster én levenspartner van de Apeldoornse tienkamper Eelco Sintnicolaas, deelt op Instagram een flinke dankbetuiging aan haar vriend uit. De Zweedse atlete is net aan haar voet geopereerd waardoor het seizoen er voor haar al vroegtijdig op zat, maar ‘ik had het nooit kunnen doorstaan zonder de hulp van Eelco.’  Dat vinden we lief!

Eindelijk zegt ze, de helm mag weer op. Autoracester Beitske Visser stapt na haar succesvolle deelname aan de W-Series - waarin ze tweede werd - weer in de racewagen. Nu is Silverstone het circuit waar de voormalig Drontense meedoet aan de GTOpen.

Als je had gedacht dat een trainingskamp in Italië lekker genieten van de zon is.... dan weet schaatser Ronald Mulder uit Zwolle nu wel beter. De sprinter van Team Reggeborgh wordt ook in de Italiaanse zon flink onder handen genomen door coach Gerard van Velde.

Judoka Roy Koffijberg uit Drontern geniet nog even van de zon in het Kroatische Dalmatië voordat de wedstrijden weer op de rol staan.

Zoek de verschillen! De zoon van GA Eagles-speler Richard van der Venne begint steeds meer op zijn vader te lijken. Wat een mooi mannetje! Al zorg hij blijkbaar wel voor wat slapeloze nachten..... Maar voor nog meer mooie herinneringen, aldus zijn vader.